Információk

Rólunk

A CORG Computer Kft. 1992-ben alakult. A kezdetektől elsődleges célunk volt professzionális megoldásokat szállítani a számítógép alapú kép- és hangtechnika területén jelentkező igényekre.
Alapvetően nem webes rendelésekre specializálódtunk, de néhány termékcsoport esetén ilyen igényeket is kiszolgálunk.

Törekvésünk, hogy Partnereink bemutatótermünkben gyakorlati összehasonlítás után tudják piacvezető cégek kínálatából a számukra árban és tudásban legmegfelelőbb eszközöket kiválasztani. Vevőink köre az igényes otthoni videós felhasználótól a videóbloggeren keresztül a professzionális televízió studiót, videó stúdiót, animációs munkahelyet üzemeltetőkig terjed. Funkcionálisan a cég kétféle tevékenységet lát el:

- Egyrészt kereskedelmi-disztribúciós tevékenységet. A szakterület jónéhány vezető gyártójával állunk közvetlen kapcsolatban, biztosítva ezzel a rendszerbeállításhoz, a termék utógondozásához szükséges legmagasabb szintű támogatást.

- Másrészt szolgáltató típusú tevékenységet. Partnereinknél igény esetén rendszerfelügyeletet látunk el, illetve szakmai tanácsadással szolgálunk mindennapi munkájuk során.

Tevékenységi körünkbe tartozik a számítógép alapú produkciós stúdiók, igényes otthoni média centrumok, nagyteljesítményű multimédia munkahelyek kialakítása moduljaiban vagy kulcsrakészen.
Kiemelt területünk az akusztikai tervezés és kivitelezés, legyen szó igényes otthoni házimozi megoldásokról vagy professzionális stúdió környezetről.

 

 

Kapcsolat

Bármilyen kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

Corg Computer
1111 Bartók Béla út 46.
Nyitvatartás: H-P 10:00-18:00+36 20 922 0620
info@corg.hu

Kapcsolat

Közösségi média

Kövessen minket közösségi média oldalaink valamelyikén!

Kapcsolat

+36 20 922 O62O

Információ

info@corg.hu