Szállítási feltételek

Cégünk a Corg Computer Kft. üzlethelyiséggel és bemutatóteremmel rendelkező vállalkozás. Termékeink egy részénél biztosítjuk a webes vásárlás lehetőségét, míg másoknál – nagyértékű kameráknál, Hi-Fi berendezéseknél stb. – a hagyományos megrendelés, bemutatás, átvétel lépéseket követjük.
Megrendelést követően személyes átvétel választása esetén a rendelések az alábbi címünkön vehetőek át:
Áruátvételi pont: 1111 Budapest, Bartók Béla út 46.

Házhoz szállítás feltételei és díjai országosan

1. A szállítási költséget a megrendelt termék(ek) értéke, súlya, térfogata egyértelműen meghatározza. Ebből következően a szállítási költség lehet automatikusan a rendszer által generált, illetve speciális esetben a visszaigazolással egyidejűleg árajánlatban foglalt.
A csomagok kézbesítését  a DPD futárszolgálat végzi.
A Szolgáltató speciális szállítási besorolásba teszi mindazon megrendeléseket, melyek súlyuk (50 kg feletti), térfogatuk (1m3 feletti) miatt egyszerű csomagküldeményként nem kézbesíthetőek. Ilyen esetben a rendelés visszaigazolással együtt a szállítási költségről árajánlatot küld, melyet a Vásárló visszaigazolásával elfogad és megrendel.
Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a  DPD Hungária Kft. által kiszállított csomagokat minden esetben tételesen legyenek szívesek megvizsgálni!
Amennyiben sérült vagy bontott csomagot találnak, azt mindenképpen jelezzék a futárnak és jegyzőkönyvezzék!
Ennek hiányában nem áll módunkban kárigényt benyújtani a szállítmányozó felé, mert az aláírt átvételi elismervényen a címzett igazolja, hogy sértetlen csomagot vett át.

Futárszolgálati küldeményként szállítható megrendelésekre vonatkozó szállítási költségek:

Súlyhatár            Előre utalásos fizetés esetén     Utánvétes fizetés esetén
0-5 Kg                   830 Ft + ÁFA (bruttó: 1 054 Ft)                   1 279 Ft + ÁFA (bruttó: 1 624 Ft)
5-10 Kg                 895 Ft + ÁFA (bruttó: 1 137 Ft)                   1 344 Ft + ÁFA (bruttó: 1 707 Ft)

2. Utánvétes fizetési mód választása esetén a szállítási költség plusz 449 Ft + ÁFA (bruttó: 570 Ft) utánvétkezelési díj kerül meghatározásra és kiszámlázásra. Ez vonatkozik mind a speciális és nem speciális körbe tartozó rendelésekre egyaránt.
A nettó 100.000 Ft (bruttó: 127.000 Ft) feletti rendelés estén a szállítás ingyenes, amennyiben a szállítandó termék(ek) nem tartoznak a speciális besorolás alá.
Kiszállítás időpont napjának megadására van lehetőség. A megjegyzés rovatban tüntesse fel ezzel kapcsolatos igényét.

3. A szállítási költséget a számlán külön sorban tüntetjük fel.

4. A készleten lévő termékek kiszállítását 12:00 óráig leadott és visszaigazolt megrendelés esetén tudjuk a következő munkanapra biztosítani.

5. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett összeg, amely ha nincs külön jelölve, az általános forgalmi adót már tartalmazza. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.

6. A Terméknek a megrendelést követő visszaigazolásban meghatározott határidőre történő leszállítása érdekében a Szolgáltató köteles mindent megtenni, ami az adott helyzetben tőle elvárható. A szállítási határidő betarthatóságának elősegítése érdekében a Vásárló köteles minden tőle elvárható segítséget megadni.

Üzletünkben csak készpénzfizetést áll módunkban elfogadni, a bankkártyával való fizetést technikai okok miatt egyelőre nem tudjuk biztosítani. Személyes átvételre kizárólag csak nyitvatartási időben van lehetőség.

Nyitvatartási idő:
Hétfő                   11:00 - 18:00
Kedd                    11:00 - 18:00
Szerda                11:00 - 18:00
Csütörtök           11:00 - 18:00
Péntek                 11:00 - 18:00
Szombat               zárva
Vasárnap            zárva

Közösségi média

Kövessen minket közösségi média oldalaink valamelyikén!

Kapcsolat

+36 20 922 O62O

Információ

info@corg.hu